Tjejzonen! Sveriges största stödorganisation, dit tjejer kan vända sig om de har problem. Snacka om att de behövs med tanke på att vi tjejer är utsatta och att som ung behöver man någon som lyssnar. Vi var hos Tjejzonen och intervjuade Anna Garvander och släpper avsnittet nästa onsdag! Lyssna! Och sprid. #stress #ätstörning #ångest #tjejer #chat @tjejzonen #vilyssnar

Tjejzonen! Sveriges största stödorganisation, dit tjejer kan vända sig om de har problem. Snacka om att de behövs med tanke på att vi tjejer är utsatta och att som ung behöver man någon som lyssnar. Vi var hos Tjejzonen och intervjuade Anna Garvander och släpper avsnittet nästa onsdag! Lyssna! Och sprid. #stress #ätstörning #ångest #tjejer #chat @tjejzonen #vilyssnar Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s