Lite poddtrassel som vanligt och sen var det intervju med professor och psykiatiker Marie Åsberg! Kvinnan som myntade utmattningssyndrom. Vilken kvinna, smart, kunnig och rolig. Hon är 81 år och arbetar fortfarande med engagemang. Lyssna på onsdag!

Lite poddtrassel som vanligt och sen var det intervju med professor och psykiatiker Marie Åsberg! Kvinnan som myntade utmattningssyndrom. Vilken kvinna, smart, kunnig och rolig. Hon är 81 år och arbetar fortfarande med engagemang. Lyssna på onsdag! Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s