Lugn bara lugn. Vi är lite sena med avsnittet. Det släpps under kvällen. Sömnforskaren Christian briljerade. Och vi vill att han kommer tillbaka med all hand kunskap igen. Jag är inte färdig med designen och det är faktiskt det 80e avsnittet. Jag firar det från sängen med en öroninflammation där värktabletterna tyvärr är mina bästa vänner. Är det inte vabruari. Vad kallas det när man är sjuk själv? Och tar hand om friska barn? Stay tuned / Caroline

Lugn bara lugn. Vi är lite sena med avsnittet. Det släpps under kvällen. Sömnforskaren Christian briljerade. Och vi vill att han kommer tillbaka med all hand kunskap igen. Jag är inte färdig med designen och det är faktiskt det 80e avsnittet. Jag firar det från sängen med en öroninflammation där värktabletterna tyvärr är mina bästa vänner. Är det inte vabruari. Vad kallas det när man är sjuk själv? Och tar hand om friska barn? Stay tuned / Caroline Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s