Förbättra ditt liv. Släpp taget om så mycket du kan, bara låta det gå. Saker, relationer, ja till och med tankar. Tankar skapar ditt liv för tankar styr dina beteenden. Livet byggs upp av vad du gör, så för att göra på nya sätt kan du släppa taget, och ditt liv kommer förändras. Men först måste du tro. Tro på att det fungerar på här viset.

Förbättra ditt liv. Släpp taget om så mycket du kan, bara låta det gå. Saker, relationer, ja till och med tankar. Tankar skapar ditt liv för tankar styr dina beteenden. Livet byggs upp av vad du gör, så för att göra på nya sätt kan du släppa taget, och ditt liv kommer förändras. Men först måste du tro. Tro på att det fungerar på här viset. Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s