”Kollegiala samtal i grupp är bra för den psykiska hälsan. Det visar en ny studie av samtalsgrupper inom kommuner och landsting. Utmattning, depression och ångest minskade bland dem som deltog i gruppsamtal på jobbet.” Mer på suntarbetsliv.se Vi tror att vi underskattar de sociala kontakterna man har på arbetsplatserna. Det är relationerna som gör oss sjuka och relationerna som gör oss friska. Sa vår gäst Anna Ahrenfel. #suntarbetsliv #prestationspodden #utmattning #samtal

”Kollegiala samtal i grupp är bra för den psykiska hälsan. Det visar en ny studie av samtalsgrupper inom kommuner och landsting. Utmattning, depression och ångest minskade bland dem som deltog i gruppsamtal på jobbet.” Mer på suntarbetsliv.se

Vi tror att vi underskattar de sociala kontakterna man har på arbetsplatserna. Det är relationerna som gör oss sjuka och relationerna som gör oss friska. Sa vår gäst Anna Ahrenfel. #suntarbetsliv #prestationspodden #utmattning #samtal Lyssna nu på: http://bit.ly/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s