Svidande kritik. ”Arbetet mot psykisk ohälsa i Sverige är kortsiktigt och ryckigt. Ett lapptäcke av projekt, som ingen vet hur eller om det egentligen fungerar. Den svidande kritiken levererar i dag den Nationella samordnaren på området psykisk hälsa i sin slutrapport.” Vi håller med. Att sjukskrivningarna pga psykisk ohälsa fortfarande blir fler och allt längre är inte ett bra resultat. #psykiskohälsa #svt #nationellasamordnarenmotpsykiskohälsa

Svidande kritik. ”Arbetet mot psykisk ohälsa i Sverige är kortsiktigt och ryckigt. Ett lapptäcke av projekt, som ingen vet hur eller om det egentligen fungerar.
Den svidande kritiken levererar i dag den Nationella samordnaren på området psykisk hälsa i sin slutrapport.” Vi håller med. Att sjukskrivningarna pga psykisk ohälsa fortfarande blir fler och allt längre är inte ett bra resultat. #psykiskohälsa #svt #nationellasamordnarenmotpsykiskohälsa Lyssna nu på: http://bit.ly/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s