DN Debatt skriver Johan Selander professor i rehabiliteringskunskap att arbetsgivarna borde böta om de inte rehabilitera sin personal. Och ”… chefens attityd och agerande är i många fall direkt avgörande” Vi håller med. Sjukskrivningstalen ökar alltjämt och det behövs påföljder för att få arbetsgivarna att ta sitt ansvar och följa lagen. Jämför med GDPR. Först när företagen kan få böter efterlever man lagen. Som om inte de höga kostnaderna för sjuk personal skulle vara nog. 🤔

DN Debatt skriver Johan Selander professor i rehabiliteringskunskap att arbetsgivarna borde böta om de inte rehabilitera sin personal. Och ”… chefens attityd och agerande är i många fall direkt avgörande” Vi håller med. Sjukskrivningstalen ökar alltjämt och det behövs påföljder för att få arbetsgivarna att ta sitt ansvar och följa lagen. Jämför med GDPR. Först när företagen kan få böter efterlever man lagen. Som om inte de höga kostnaderna för sjuk personal skulle vara nog. 🤔 Lyssna nu på: http://bit.ly/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s