Okej! Nummer 4 bland hälsopoddar. Wow! Jätteglada och lite förvånade ändå. Varför gör vi denna podcast och vad driver oss? Vi vill hjälpa stressade och utmattade människor att må bra och prestera om det behövs. Ingen ska behöva skämmas för att de inte orkar med helt enkelt.. Tack till @rakt_in_i_vaggen som skickade denna roliga nyhet. Lyssna på deras podd! Caroline är intervjuad i ett av deras avsnitt. Sprid vår podd till vänner! Och gå in på iTunes och skriv vad ni tycker. Det har ni uppenbarligen gjort. Tackar så mycket för det ❤️

Okej! Nummer 4 bland hälsopoddar. Wow! Jätteglada och lite förvånade ändå.
Varför gör vi denna podcast och vad driver oss? Vi vill hjälpa stressade och utmattade människor att må bra och prestera om det behövs. Ingen ska behöva skämmas för att de inte orkar med helt enkelt.. Tack till @rakt_in_i_vaggen som skickade denna roliga nyhet. Lyssna på deras podd! Caroline är intervjuad i ett av deras avsnitt.
Sprid vår podd till vänner! Och gå in på iTunes och skriv vad ni tycker. Det har ni uppenbarligen gjort. Tackar så mycket för det ❤️ Lyssna nu på: http://bit.ly/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s