Tack alla modiga gäster som bidragit till vår kamp mot stressen. Jag får ofta frågan hur vi får in så intressanta gäster till podden och jag svarar varje gång: Stress är vår tids folksjukdom. Vi måste prata om det. ❤️ Tack till @Werlabs, @taskrunner @kry @yogobe @sunfleetcarsharing som hjälpt oss detta år🙏🏻✨

Tack alla modiga gäster som bidragit till vår kamp mot stressen. Jag får ofta frågan hur vi får in så intressanta gäster till podden och jag svarar varje gång: Stress är vår tids folksjukdom. Vi måste prata om det. ❤️ Tack till @Werlabs, @taskrunner @kry @yogobe @sunfleetcarsharing som hjälpt oss detta år🙏🏻✨ Lyssna nu på: http://bit.ly/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s