I hallen på väg ut. Att vi aldrig kommer ihåg att ta en bild på oss själva?! Är det för ångesten att behöva se sig själv på bild? Det och stress till skolan och godbitar från året kommer i nästa avsnitt av Prestationspodden. Lyssna och få tips hur du presterar och mår bra. God jul alla kära lyssnare! 🏃📦 🤹🏻‍♂️🎅 🙏🏼🧠😌

I hallen på väg ut. Att vi aldrig kommer ihåg att ta en bild på oss själva?! Är det för ångesten att behöva se sig själv på bild? Det och stress till skolan och godbitar från året kommer i nästa avsnitt av Prestationspodden. Lyssna och få tips hur du presterar och mår bra. God jul alla kära lyssnare! 🏃📦 🤹🏻‍♂️🎅 🙏🏼🧠😌 Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s