Vilket möte vi hade med Kay Pollak. Vi var helt upprymda. Hans närvaro, hans tankar och hans kreativa kontor bländade oss. Nu är avsnittet uppe och allt funkar. Jag kommer själv lyssna på detta avsnitt för han säger otroligt mycket bra om möten med människor och om livet. Vi ställde frågan varför stressar vi? Han svarade väldigt klokt. Lyssna. Tack @sunfleetcarsharing @werlabs.se ❤️#stress #kaypollak #personlihutveckling @kaypollak

Vilket möte vi hade med Kay Pollak. Vi var helt upprymda. Hans närvaro, hans tankar och hans kreativa kontor bländade oss. Nu är avsnittet uppe och allt funkar. Jag kommer själv lyssna på detta avsnitt för han säger otroligt mycket bra om möten med människor och om livet. Vi ställde frågan varför stressar vi? Han svarade väldigt klokt. Lyssna. Tack @sunfleetcarsharing @werlabs.se ❤️#stress #kaypollak #personlihutveckling @kaypollak Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s