Tillfälligt teknikstrul. Mailen gett upp. Värsta stressen. För mig alltså. Men det går fortfarande att anmäla sig till min och Idas @idalind_healthcoach härliga inspirationsmorgon på fredag på Yogamana. Ida är en helt fantastisk hälsocoach och det ska bli så roligt att göra detta med henne. Så anmäler nu. Maila: norbeliecaroline@gmail.com På fredag ska vi ska prata om självledarskap, stress och antiinflammatorisk livsstil och att bara vara i Yogamanas lokaler är magiskt. Det ska bli så mysigt. Ser framemot att träffa er. Läs om det på carolinenorbelie.com Min mail har inte funkat sen i onsdags. Finns det något värre? Teknikstress. Hur många lider inte av att tekniken strular, jag har börjat tala med datorn med arg ton. Den ignorera mig. Allt rinner av den. Lyckost datorn. #stresscoachen #teknik #föreläsning

Tillfälligt teknikstrul. Mailen gett upp. Värsta stressen. För mig alltså.
Men det går fortfarande att anmäla sig till min och Idas @idalind_healthcoach härliga inspirationsmorgon på fredag på Yogamana. Ida är en helt fantastisk hälsocoach och det ska bli så roligt att göra detta med henne. Så anmäler nu.
Maila: norbeliecaroline@gmail.com
På fredag ska vi ska prata om självledarskap, stress och antiinflammatorisk livsstil och att bara vara i Yogamanas lokaler är magiskt. Det ska bli så mysigt. Ser framemot att träffa er. Läs om det på carolinenorbelie.com

Min mail har inte funkat sen i onsdags. Finns det något värre? Teknikstress. Hur många lider inte av att tekniken strular, jag har börjat tala med datorn med arg ton. Den ignorera mig. Allt rinner av den. Lyckost datorn.
#stresscoachen #teknik #föreläsning Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s