Det var en djup allvarsam Özz Nûjen vi mötte, eller var det våra frågor som gav oss en ny bild av komikern, författaren och skådespelaren? Özz berättade om stressen och att hans flykt från Kurdistan som 8 åring höll på att ta slut vid de Turkiska minfälten för han redan då inte ville vara tyst. Vad stressen gör med honom på scen som stand-up under de 5 sekunderna precis innan det första förlösande skrattet kommer. Vi har förlorat medmänskligheten, säger Özz när vi pratar om invandringen och hur folk dör på vägen till Europa. Vi alla skulle kunna vara i den sitsen fortsätter han. Vi bor i en av världens bästa länder. Bara för att vi fötts in i ett privilegium, betyder det inte att vi har rätt till det. Vi pratade vidare om att vi stänger av för att det är för jobbigt att se att människor far illa på flykt, just för att vi är människor. Özz menar att vi människor har allt i oss; godhet och ondska. Omständigheter som hur vi behandlas på grund av hudfärg, kön, etnicitet, kroppsstorlek, privilegium kan göra att vi tvingas välja det goda eller det onda, men oftast väljer vi själva. Stress är enligt oss en sådan omständighet. Vi pratade om självkänslan som sviker och han inte känner sig tillräcklig, att inte känna sig värdig nog, men att man kan pröva! och ta chansen! Vad är det som säger att andra är bättre än jag på det här? Tryggheten med familj och vänner som han menar har en stor roll i att han presterar så bra på scen. “Man kan bli ålagd saker.” Man bör göra dem för respekt för dem. Özz fortsätter och säger att stand-up är som sex – riktigt bra när det är bra, men herre gud va dåligt när det är dåligt! Han berättar om det fantastiska känslan att uppfyllas av glädjen inifrån av att skapa glädjen och skratten hos andra. Var inte tyst – ens när livet hänger på det! Vi tackar Özz Nûjen för en fantastisk pratstund och önskar honom all lycka till på Sverigeturnén! #stress #drev #självkänsla #värdenshistoria Tack @werlabs.se ! Tack @sunfleetcarsharing 🙏🏻 @yogobe och Tack framför allt @ozznujen ✨⭐️

Det var en djup allvarsam Özz Nûjen vi mötte, eller var det våra frågor som gav oss en ny bild av komikern, författaren och skådespelaren?

Özz berättade om stressen och att hans flykt från Kurdistan som 8 åring höll på att ta slut vid de Turkiska minfälten för han redan då inte ville vara tyst. Vad stressen gör med honom på scen som stand-up under de 5 sekunderna precis innan det första förlösande skrattet kommer.

Vi har förlorat medmänskligheten, säger Özz när vi pratar om invandringen och hur folk dör på vägen till Europa. Vi alla skulle kunna vara i den sitsen fortsätter han. Vi bor i en av världens bästa länder. Bara för att vi fötts in i ett privilegium, betyder det inte att vi har rätt till det. Vi pratade vidare om att vi stänger av för att det är för jobbigt att se att människor far illa på flykt, just för att vi är människor. Özz menar att vi människor har allt i oss; godhet och ondska. Omständigheter som hur vi behandlas på grund av hudfärg, kön, etnicitet, kroppsstorlek, privilegium kan göra att vi tvingas välja det goda eller det onda, men oftast väljer vi själva. Stress är enligt oss en sådan omständighet.

Vi pratade om självkänslan som sviker och han inte känner sig tillräcklig, att inte känna sig värdig nog, men att man kan pröva! och ta chansen! Vad är det som säger att andra är bättre än jag på det här? Tryggheten med familj och vänner som han menar har en stor roll i att han presterar så bra på scen. “Man kan bli ålagd saker.” Man bör göra dem för respekt för dem.
Özz fortsätter och säger att stand-up är som sex – riktigt bra när det är bra, men herre gud va dåligt när det är dåligt! Han berättar om det fantastiska känslan att uppfyllas av glädjen inifrån av att skapa glädjen och skratten hos andra.

Var inte tyst – ens när livet hänger på det!

Vi tackar Özz Nûjen för en fantastisk pratstund och önskar honom all lycka till på Sverigeturnén! #stress #drev #självkänsla #värdenshistoria Tack @werlabs.se ! Tack @sunfleetcarsharing 🙏🏻 @yogobe och Tack framför allt @ozznujen ✨⭐️ Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s