Bekymrande. Är det otydligt ledarskap eller är det förpappring? Det finns numera ett begrepp som kallas förpappring. Det betyder att i visa organisationer (ofta statliga som inte har pressen att gå med vinst) så dokumenterar de så mycket att de inte hinner med sina jobb. Förskolelärare upplever att de inte hinner vara tillräckligt med barnen. Så kan det vara även på vissa håll i vården. Vilket är vansinnigt. Låt de anställda göra det de är bra på. Ta hand om människor. #stress #förpappring #kommun

Bekymrande. Är det otydligt ledarskap eller är det förpappring?
Det finns numera ett begrepp som kallas förpappring. Det betyder att i visa organisationer (ofta statliga som inte har pressen att gå med vinst) så dokumenterar de så mycket att de inte hinner med sina jobb. Förskolelärare upplever att de inte hinner vara tillräckligt med barnen. Så kan det vara även på vissa håll i vården. Vilket är vansinnigt. Låt de anställda göra det de är bra på. Ta hand om människor. #stress #förpappring #kommun Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s