Med anledning av helgen läste jag i Dn att numera är det vissa som inte har tid med begravningar, så vissa har lite snabbvarianter på begravningar. Jag tycker det låter som samma människor som inte har tid att träffa vänner, laga mat och äter bara färdigmat. Det är ju inte klokt. Man kallar begravningarna för Direktare. Folk har alltså inte tid med sina älskades begravningar, jag fattar att vi inte heller älskar varandra. Vi fokuserar på fel saker. Nu är det bara 7 procent av Sveriges begravningar som är snabbegravningar. Men vi har anledning att tro att detta är ett fenomen som kommer öka. Är vi rädda för döden och eller har vi för mycket på schemat? Läs mer på min blogg stresscoachen.mabra.com eller följ mig på @carolinenorbeliecoaching

Med anledning av helgen läste jag i Dn att numera är det vissa som inte har tid med begravningar, så vissa har lite snabbvarianter på begravningar. Jag tycker det låter som samma människor som inte har tid att träffa vänner, laga mat och äter bara färdigmat. Det är ju inte klokt. Man kallar begravningarna för Direktare. Folk har alltså inte tid med sina älskades begravningar, jag fattar att vi inte heller älskar varandra. Vi fokuserar på fel saker.

Nu är det bara 7 procent av Sveriges begravningar som är snabbegravningar. Men vi har anledning att tro att detta är ett fenomen som kommer öka. Är vi rädda för döden och eller har vi för mycket på schemat?

Läs mer på min blogg stresscoachen.mabra.com eller följ mig på @carolinenorbeliecoaching Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s