Intressant, roligt och nära samtal med Öz Nujen. Lyssna nästa onsdag. Tack till bästa företagen @sunfleetcarsharing , @Yogobe och @Werlabs som gör podden och vår spridning av kunskap om stress möjlig. #stress #värdenshistoria

Intressant, roligt och nära samtal med Öz Nujen. Lyssna nästa onsdag. Tack till bästa företagen @sunfleetcarsharing , @Yogobe och @Werlabs som gör podden och vår spridning av kunskap om stress möjlig. #stress #värdenshistoria Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s