Idag pratade vi med Micke Gunnarsson. Han är en eldsjäl som på ett ovanligt genuint sätt delar med sig av sina tankar om livet. Han berättade att när han var utbränd sa alla till honom att snart är du tillbaka igen. Alla sa så, vännerna, kollegorna, inkl. försäkringskassan. Men för Micke var det en på nytt födelse… Han blev aldrig samma person igen. Och det vill han inte heller. Nästa onsdag släpper vi avsnittet. Stay tuned. Tack för idag @mickegunnarsson #prestationspodden #presteraochmåbra #stress #ungdommar #barn #teknik #vardigsjälv

Idag pratade vi med Micke Gunnarsson. Han är en eldsjäl som på ett ovanligt genuint sätt delar med sig av sina tankar om livet.
Han berättade att när han var utbränd sa alla till honom att snart är du tillbaka igen. Alla sa så, vännerna, kollegorna, inkl. försäkringskassan. Men för Micke var det en på nytt födelse… Han blev aldrig samma person igen. Och det vill han inte heller.

Nästa onsdag släpper vi avsnittet. Stay tuned.
Tack för idag @mickegunnarsson #prestationspodden #presteraochmåbra #stress #ungdommar #barn #teknik #vardigsjälv Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s