Peter Munteanu njöt av framgångar. På pappret var allt perfekt. Han var entreprenör och arbetade ihop med några vänner. Efter att varit med om en bilolycka fortsatte Peter i samma intensiva takt. Till slut sa kroppen ifrån. Han började med yoga som faktiskt läkte hans kropp men insåg snart att det var något som saknades. Yoga på nätet som var användarvänligt och samtidigt höll hög kvalité. Det dröjde inte så länge innan Peter byggt upp Yogobe, en sajt med yoga på nätet. Nu kan vi alla träna yoga med de främsta lärarna i Sverige. Vår nyfikna fråga till honom var naturligtvis: hur håller han sig själv i balans och samtidigt presterar så bra? Vi pratar även om hur det är att vara man idag. YOGOBE erbjuder er lyssnare, mig och Per 30 dagar gratis träning om ni uppger “prestationspodden” som rabattkod #prestationspodden #yogobe #stress #utmattning #entreprenör @yogobe @petermunteanu

Peter Munteanu njöt av framgångar. På pappret var allt perfekt. Han var entreprenör och arbetade ihop med några vänner. Efter att varit med om en bilolycka fortsatte Peter i samma intensiva takt. Till slut sa kroppen ifrån. Han började med yoga som faktiskt läkte hans kropp men insåg snart att det var något som saknades. Yoga på nätet som var användarvänligt och samtidigt höll hög kvalité.

Det dröjde inte så länge innan Peter byggt upp Yogobe, en sajt med yoga på nätet. Nu kan vi alla träna yoga med de främsta lärarna i Sverige.

Vår nyfikna fråga till honom var naturligtvis: hur håller han sig själv i balans och samtidigt presterar så bra? Vi pratar även om hur det är att vara man idag.

YOGOBE erbjuder er lyssnare, mig och Per 30 dagar gratis träning om ni uppger “prestationspodden” som rabattkod

#prestationspodden #yogobe #stress #utmattning #entreprenör @yogobe @petermunteanu Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s