Hur är det att prestera på scen? Hur varvar David ner efter att fyllt hela globen och adrenalinet pumpar i blodet. David berättar om stressen i hans yrke, sömnen, tinnitus, mobilstressen och Pomodoro metoden. Lyssna till David Batra som vi tror kommer att bli Indiens roligaste. Tack till @sunfleetcarsharing. Tack till Yogobe.se som erbjuder våra lyssnare gratis yoga i 30 dagar, ange rabattkoden: prestationspodden #prestationspodden #prestation #stress #scen #sömn

Hur är det att prestera på scen? Hur varvar David ner efter att fyllt hela globen och adrenalinet pumpar i blodet. David berättar om stressen i hans yrke, sömnen, tinnitus, mobilstressen och Pomodoro metoden. Lyssna till David Batra som vi tror kommer att bli Indiens roligaste. Tack till @sunfleetcarsharing.
Tack till Yogobe.se som erbjuder våra lyssnare gratis yoga i 30 dagar, ange rabattkoden: prestationspodden
#prestationspodden #prestation #stress #scen #sömn Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s