I går intervjuade Peter Munteanu. Efter att Peter bränt ut sig upptäckte han att det var något som saknades, Yoga som är tillgänglig för alla. Där av startade han Yogobe. Avsnittet handlar om att bränna ut sig om entreprenör, män och deras svårigheter att visa känslor, och om andras reaktioner när man säger som det är. Avsnittet släpps den 2 oktober och då erbjuder Yogobe rabatt på medlemskap. #yogobe #hälsa #stress #sanning #eldsjäl

I går intervjuade Peter Munteanu. Efter att Peter bränt ut sig upptäckte han att det var något som saknades, Yoga som är tillgänglig för alla. Där av startade han Yogobe. Avsnittet handlar om att bränna ut sig om entreprenör, män och deras svårigheter att visa känslor, och om andras reaktioner när man säger som det är. Avsnittet släpps den 2 oktober och då erbjuder Yogobe rabatt på medlemskap. #yogobe #hälsa #stress #sanning #eldsjäl Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s