Vi har så många spännande gäster på gång. Det kommer bli en super höst för podden! Här spelar vi in nästa veckas podd. Vi talar om vad man gör när man gjort fel. Avsnittet sänds nästa torsdag. Prova Sunfleet bilpool! Erbjudande: Fri medlemsavgift tre första månaderna på medlemskapet Small. Koden är: Prestation2018 @sunfleetcarsharing #misstag #upprättelse #förlåt #stress #sunfleet

Vi har så många spännande gäster på gång. Det kommer bli en super höst för podden! Här spelar vi in nästa veckas podd. Vi talar om vad man gör när man gjort fel. Avsnittet sänds nästa torsdag. Prova Sunfleet bilpool! Erbjudande: Fri medlemsavgift tre första månaderna på medlemskapet Small. Koden är: Prestation2018 @sunfleetcarsharing #misstag #upprättelse #förlåt #stress #sunfleet Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s