Underbara Clara eller Clara Lidström som hon heter bor på en gård på Västerbottens landsbygd. Hon är skribent, författare, fotograf och stylist. Hon bloggar om att leva ett enklare liv på landet och genom sin härliga blogg som är motpol mot Stureplansbloggarna har hon blivit en av Sveriges största bloggare. Clara är en kapabel person med många strängar. Men det blev en dag för mycket och hon mattade ut sig. Lyssna till en stark, cool och proffsig kvinna. Jag och Per spelar in sent på kvällen. Och låter lite trötta men för oss är det huvudsaken att vi gör det. Att vi lyfter på skämskudden och tar bort stigmat kring stress och ohälsa. Detta avsnitt är inspelat via skype på distans där av lite sämre ljud @underbaraclaras #stress #utmattning #blogg #landet #driven #kvinna

Underbara Clara eller Clara Lidström som hon heter bor på en gård på Västerbottens landsbygd. Hon är skribent, författare, fotograf och stylist. Hon bloggar om att leva ett enklare liv på landet och genom sin härliga blogg som är motpol mot Stureplansbloggarna har hon blivit en av Sveriges största bloggare. Clara är en kapabel person med många strängar. Men det blev en dag för mycket och hon mattade ut sig. Lyssna till en stark, cool och proffsig kvinna. Jag och Per spelar in sent på kvällen. Och låter lite trötta men för oss är det huvudsaken att vi gör det. Att vi lyfter på skämskudden och tar bort stigmat kring stress och ohälsa. Detta avsnitt är inspelat via skype på distans där av lite sämre ljud @underbaraclaras
#stress #utmattning #blogg #landet #driven #kvinna Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s