Att dela bil är riktigt schysst. I samarbete med @sunfleetcarsharing . Erbjudande: Fri medlemsavgift tre första månaderna på medlemskapet Small. Koden är: Prestation2018 @sunfleetcarsharing #stressfritt #ickeägande #tänkpåmiljön

Att dela bil är riktigt schysst. I samarbete med @sunfleetcarsharing . Erbjudande: Fri medlemsavgift tre första månaderna på medlemskapet Small. Koden är: Prestation2018 @sunfleetcarsharing #stressfritt #ickeägande #tänkpåmiljön Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s