Per och Caroline pratar om stressen inför valet. De går igenom vilka människor i livet som ger inspiration, vad feedback kan göra med oss och att det gör ont med beröm? Vad ska de göra för att växa som människor i höst. Lyssna till ett nära samtal från Sinnesträdgård i Vasastan. #stress #val #inspiration #feedback #kritik

Per och Caroline pratar om stressen inför valet. De går igenom vilka människor i livet som ger inspiration, vad feedback kan göra med oss och att det gör ont med beröm? Vad ska de göra för att växa som människor i höst. Lyssna till ett nära samtal från Sinnesträdgård i Vasastan.
#stress #val #inspiration #feedback #kritik Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s