Hallå! Vi vill tipsa om att gå på en hälsoworkshop! Rätt mat är medicin, det vet vi. Och antiinflammatorisk kost är en viktig pusselbit för hälsan. Men vi är alla olika – så vad är antiinflammatoriskt för just dig? Vilken mat hjälper respektive stjälper just DIN hälsa? Vad mår du bra av att äta och vad bör du undvika? ​ I den här sköna och inspirerande workshopen kommer de att berätta mer om matens fantastiska påverkan på vårt mående, och om Clean Reset som är en enkel och effektiv metod för att prova ut din alldeles egen läkande kost som boostar hälsan och stärker immunförsvaret. Vi kommer också göra härliga yoga- och andningsövningar och du får dessutom provsmaka läkande och antiinflammatorisk Clean Reset-mat. Workshopen leds av Victoria Carinci och Lotta Lagerqvist som är hälsocoacher, yogalärare och funktionsmedicinska terapeuter på Vitalista.se. De driver även podcasten Hälsosnack med Lotta och Victoria. Victoria Carinci har skrivit boken om metoden: Clean Reset – 3 effektiva steg till din läkande kost tillsammans med biomedicinaren Katarina Hagberg. Kom och låt dig inspireras av mat som medicin och av vad Clean Reset kan göra för dig! Metoden är ett värdefullt verktyg att ha med sig genom hela livet. ​ Tid: kl. 13-15 den 22 september 2018. Plats: Yogainstitutet på Gärdet, Värtavägen 35 (ingång husets baksida). Anmälan: mejla ditt namn till info@vitalista.se. Pris: 450 kr. Betala via swish 123-540 71 92 eller bankgiro 811-2138. Märk din betalning med ditt namn och ”Clean Reset workshop 22/9” Eller @halsosnackmedlottaochvictoria #hälsosamt #hälsa

Hallå! Vi vill tipsa om att gå på en hälsoworkshop! Rätt mat är medicin, det vet vi. Och antiinflammatorisk kost är en viktig pusselbit för hälsan. Men vi är alla olika – så vad är antiinflammatoriskt för just dig? Vilken mat hjälper respektive stjälper just DIN hälsa? Vad mår du bra av att äta och vad bör du undvika?

I den här sköna och inspirerande workshopen kommer de att berätta mer om matens fantastiska påverkan på vårt mående, och om Clean Reset som är en enkel och effektiv metod för att prova ut din alldeles egen läkande kost som boostar hälsan och stärker immunförsvaret. Vi kommer också göra härliga yoga- och andningsövningar och du får dessutom provsmaka läkande och antiinflammatorisk Clean Reset-mat.
Workshopen leds av Victoria Carinci och Lotta Lagerqvist som är hälsocoacher, yogalärare och funktionsmedicinska terapeuter på Vitalista.se. De driver även podcasten Hälsosnack med Lotta och Victoria. Victoria Carinci har skrivit boken om metoden: Clean Reset – 3 effektiva steg till din läkande kost tillsammans med biomedicinaren Katarina Hagberg.

Kom och låt dig inspireras av mat som medicin och av vad Clean Reset kan göra för dig! Metoden är ett värdefullt verktyg att ha med sig genom hela livet. ​
Tid: kl. 13-15 den 22 september 2018.
Plats: Yogainstitutet på Gärdet, Värtavägen 35 (ingång husets baksida).
Anmälan: mejla ditt namn till info@vitalista.se.
Pris: 450 kr. Betala via swish 123-540 71 92 eller bankgiro 811-2138. Märk din betalning med ditt namn och ”Clean Reset workshop 22/9”

Eller

@halsosnackmedlottaochvictoria
#hälsosamt #hälsa Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s