Hjälp klimatet! Dela bil! Det är inget som hindrar att ha Sunfleet i förorten, bor du i stan så är ju bilpool ett måste. (Detta är deras mini bil men de har så mycket olika bilar att välja mellan.) Tänk på vad du kan göra av tiden du parkerar din bil? Kolla in på Sunfleet.se och kolla om det finns där du bor! @sunfleetcarsharing

Hjälp klimatet! Dela bil! Det är inget som hindrar att ha Sunfleet i förorten, bor du i stan så är ju bilpool ett måste. (Detta är deras mini bil men de har så mycket olika bilar att välja mellan.) Tänk på vad du kan göra av tiden du parkerar din bil? Kolla in på Sunfleet.se och kolla om det finns där du bor! @sunfleetcarsharing Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s