I Ulrikas vardagsrum håller hon populära yogaklasser, clean eating-workshops och föräldrapeppkurser. Caroline och Ulrika träffades i detta vardagsrum och pratade om hur barnen upplever stress och hur vi som föräldrar kan kommunicera det till barnen på bästa sätt. I detta avsnitt lottar vi ut Ulrikas barnbok: Min egen bok som inspirerar både barn och föräldrar att prata om annat än det vardagliga ämnena som -hur var det i skolan i dag? till- Om du hade en superkraft, vilken skulle det vara? Lyssna till en inspirerande kvinna Ulrika Fallenius, @Glowbyu #barn #stress #utbildning #kurser

I Ulrikas vardagsrum håller hon populära yogaklasser, clean eating-workshops och föräldrapeppkurser. Caroline och Ulrika träffades i detta vardagsrum och pratade om hur barnen upplever stress och hur vi som föräldrar kan kommunicera det till barnen på bästa sätt.
I detta avsnitt lottar vi ut Ulrikas barnbok: Min egen bok som inspirerar både barn och föräldrar att prata om annat än det vardagliga ämnena som -hur var det i skolan i dag? till- Om du hade en superkraft, vilken skulle det vara? Lyssna till en inspirerande kvinna Ulrika Fallenius, @Glowbyu #barn #stress #utbildning #kurser Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s