”VA? Var det du som gick på?! Du borde få rabatt för att du sa att det var du som gjorde det!” Jag, Per, ringde till båtverkstan för att höra om man kan köpa en ny propeller. Roslagen är full av grynnor och grund, det vet alla och propellrar tar stryk. ”Alla som ringer skyller på någon annan har kört båten när de gick på.” Jag funderar. Hur kan det komma sig att männen som ringer, för jag tänker att det är flest män som äger båtar, ljuger och skyller på andra när de ringer båtverkstan? Vad tror ni lyssnare?

”VA? Var det du som gick på?! Du borde få rabatt för att du sa att det var du som gjorde det!” Jag, Per, ringde till båtverkstan för att höra om man kan köpa en ny propeller. Roslagen är full av grynnor och grund, det vet alla och propellrar tar stryk. ”Alla som ringer skyller på någon annan har kört båten när de gick på.” Jag funderar. Hur kan det komma sig att männen som ringer, för jag tänker att det är flest män som äger båtar, ljuger och skyller på andra när de ringer båtverkstan? Vad tror ni lyssnare? Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s