Prestationspodden 2 år! Hurra! Hur har den varit för Per och Caroline att ha en podd. Och vad har de lärt sig? Dagens ämne är tid. Hur upplever vi tid? Och hur upplever vi tid som utbränd? Caroline vältrar sig i åldersnoja medan Per kommer med tröstande tankar. Lyssna till avsnitt inspelat innan sommaren. Tack till Sunfleet som är en fantastisk bilpool, det vet ni. Och till St som är ett fackförbund med stort engagemang kring stress. De har en stressjour dit man kan ringa om man har jobbstress. Telefonnummer finns på St.org #tid #upplevelse #stress #ålder #2år #stress

Prestationspodden 2 år! Hurra! Hur har den varit för Per och Caroline att ha en podd. Och vad har de lärt sig? Dagens ämne är tid. Hur upplever vi tid? Och hur upplever vi tid som utbränd? Caroline vältrar sig i åldersnoja medan Per kommer med tröstande tankar. Lyssna till avsnitt inspelat innan sommaren. Tack till Sunfleet som är en fantastisk bilpool, det vet ni. Och till St som är ett fackförbund med stort engagemang kring stress. De har en stressjour dit man kan ringa om man har jobbstress. Telefonnummer finns på St.org #tid #upplevelse #stress #ålder #2år #stress Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s