Annie Lööf (C) i Almedalen om Stressen – ”Utbrändhet och psykisk ohälsa är våra nya folksjukdomar.. En sönderstressad själ prioriteras inte.” Hon berättar att hon har varit nära själv. ”..Färre än 5% av de som mår dåligt utreds och behandlars som de ska.” @annie_loof #stress #jämlikhet #psykiskohälsa

Annie Lööf (C) i Almedalen om Stressen – ”Utbrändhet och psykisk ohälsa är våra nya folksjukdomar.. En sönderstressad själ prioriteras inte.” Hon berättar att hon har varit nära själv. ”..Färre än 5% av de som mår dåligt utreds och behandlars som de ska.” @annie_loof #stress #jämlikhet #psykiskohälsa Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s