Barnen! Hur mår de när vi stressar? Vad ska vi säga? Hur ska vi vara som föräldrar? Det frågar jag Ulrika Fallenius @glowbyu som har föräldrarkurser både på nätet och i hennes hem @glowbyu. Per är på annat håll men är med i avsnittets försnack istället. Avsnittet sänds mitt under sommarlovet när vi behöver Ulrikas tips som allra mest. Besök hennes hemsida på www.familyflow.se #stress #barn #tips #kurser

Barnen! Hur mår de när vi stressar? Vad ska vi säga? Hur ska vi vara som föräldrar? Det frågar jag Ulrika Fallenius @glowbyu som har föräldrarkurser både på nätet och i hennes hem @glowbyu. Per är på annat håll men är med i avsnittets försnack istället. Avsnittet sänds mitt under sommarlovet när vi behöver Ulrikas tips som allra mest. Besök hennes hemsida på http://www.familyflow.se #stress #barn #tips #kurser Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s