Varför måste kvinnor ha skinn på näsan i arbetslivet? Hur är det att känna sig utbytbar och kämpa så hårt att utmattningen blev ett faktum. Detta hände Isabel Boltenstern när hon arbetade som sportreporter. Isabel Boltenstern började sin karriär som sportreporter och tv-profil genom att helt på egenhand fotografera alla Rögles hockeymatcher. Hon blev nominerade till årets sport-tv-profil inför Kristallen 2017. Lyssna till en cool och klok tjej som bli intervjuad av Caroline utomhus, då de var utelåsta. #stress #utbytbar #jobb #karriär #älskasittjobb #utmattningssyndrom #utmattningsdepression #utmattning tack till @taskrunner @kry.se @sunfleetcarsharing

Varför måste kvinnor ha skinn på näsan i arbetslivet? Hur är det att känna sig utbytbar och kämpa så hårt att utmattningen blev ett faktum. Detta hände Isabel Boltenstern när hon arbetade som sportreporter. Isabel Boltenstern började sin karriär som sportreporter och tv-profil genom att helt på egenhand fotografera alla Rögles hockeymatcher. Hon blev nominerade till årets sport-tv-profil inför Kristallen 2017. Lyssna till en cool och klok tjej som bli intervjuad av Caroline utomhus, då de var utelåsta.
#stress #utbytbar #jobb #karriär #älskasittjobb #utmattningssyndrom #utmattningsdepression #utmattning tack till @taskrunner @kry.se @sunfleetcarsharing Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s