Detta är ett sponsrat inlägg. Och detta skjul är något för @taskrunner veckans sponsor. Taskrunner är en App som heter TaskRunner. De vill hjälpa folk som känner att man inte har tillräckligt med tid efter jobbet. Nu kan du alltså slippa göra tråksysslor såsom montera dina IKEA-möbler, borra upp gardinstången på väggen eller få något bortkört till tippen. Det är riktigt enkelt – Ta en bild på vad du behöver hjälp med i appen, sen plingar det till på några minuter och så väljer du bara den du tycker är bäst baserat på tidigare betyg. Kan var sommarens bästa tips! Testa! #stress #hjälp #görintealltsjälv #taskrunner

Detta är ett sponsrat inlägg. Och detta skjul är något för @taskrunner veckans sponsor. Taskrunner är en App som heter TaskRunner. De vill hjälpa folk som känner att man inte har tillräckligt med tid efter jobbet. Nu kan du alltså slippa göra tråksysslor såsom montera dina IKEA-möbler, borra upp gardinstången på väggen eller få något bortkört till tippen. Det är riktigt enkelt – Ta en bild på vad du behöver hjälp med i appen, sen plingar det till på några minuter och så väljer du bara den du tycker är bäst baserat på tidigare betyg.
Kan var sommarens bästa tips! Testa! #stress #hjälp #görintealltsjälv #taskrunner Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s