Det finns en kategori människor som aldrig är nöjda. Det tar dem framåt men är de lyckliga? Kristoffer är civilekonom och har arbetat i olika ledande befattningar inom kommunikation. Han jagade genom livet för att åstadkomma så mycket som möjligt. Allt gick på räls men han var aldrig nöjd. En natt svimmade jag på en toalett och upptäckte ett hjärtfel som ledde till två operationer. Det blev ett uppvaknande och en vändpunkt. Idag varvar Kristoffer Toll arbetet som marknadschef med att vara PT åt andra marknadschefer, föreläsa och coacha. Och stötta personer med mycket rött att ta kontroll över prestationen. I avsnittet delar han med av mantran som hjälper honom dagligen. Tack till våra sponsorer Sunfleet @sunfleetcarsharing och taskrunner @taskrunner som gör detta avsnitt av vår podcast möjlig. #stress #röd #doer #strävan #prestation #lycka

Det finns en kategori människor som aldrig är nöjda. Det tar dem framåt men är de lyckliga?

Kristoffer är civilekonom och har arbetat i olika ledande befattningar inom kommunikation. Han jagade genom livet för att åstadkomma så mycket som möjligt. Allt gick på räls men han var aldrig nöjd. En natt svimmade jag på en toalett och upptäckte ett hjärtfel som ledde till två operationer. Det blev ett uppvaknande och en vändpunkt.
Idag varvar Kristoffer Toll arbetet som marknadschef med att vara PT åt andra marknadschefer, föreläsa och coacha. Och stötta personer med mycket rött att ta kontroll över prestationen. I avsnittet delar han med av mantran som hjälper honom dagligen. Tack till våra sponsorer Sunfleet @sunfleetcarsharing och taskrunner @taskrunner som gör detta avsnitt av vår podcast möjlig. #stress #röd #doer #strävan #prestation #lycka Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s