Prestationspodden fyller 2 år idag. Minns första avsnittet som släpptes med förväntningar och lite ångest blandat. Rädslan att dela med sig helt enkelt. Men vi vågade. Tack till dig Per för alla samtal och tack till alla som ställt upp och pratat om sina upplevelser och kunskaper av stress. Och ett stort tack till alla lyssnare. Vi hade inte väntat oss så många. Kom i håg sprid de avsnitt ni gillar eller gå in på iTunes och skriv vad ni tycker 🙏🏻❤#stress #sunfleetbilpool #prestation #prestationspodden #människor #mående #känslor @grow_balance

Prestationspodden fyller 2 år idag. Minns första avsnittet som släpptes med förväntningar och lite ångest blandat. Rädslan att dela med sig helt enkelt. Men vi vågade. Tack till dig Per för alla samtal och tack till alla som ställt upp och pratat om sina upplevelser och kunskaper av stress. Och ett stort tack till alla lyssnare. Vi hade inte väntat oss så många. Kom i håg sprid de avsnitt ni gillar eller gå in på iTunes och skriv vad ni tycker 🙏🏻❤#stress #sunfleetbilpool #prestation #prestationspodden #människor #mående #känslor @grow_balance Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s