Tro inte på alla dina tankar. Per och Caroline grottar ned sig i ämnet tankar. De pratar kring oron för världen och om det är dags att börja preppa? Per läser upp lyssnar mail och i slutet spelar Caroline upp en hyllning till sin pappa och er lyssnare. Cliffhanger. Tack @sunfleetcarsharing #stress #tankar #hjärtat #trött #personligutveckling

Tro inte på alla dina tankar. Per och Caroline grottar ned sig i ämnet tankar. De pratar kring oron för världen och om det är dags att börja preppa? Per läser upp lyssnar mail och i slutet spelar Caroline upp en hyllning till sin pappa och er lyssnare. Cliffhanger. Tack @sunfleetcarsharing #stress #tankar #hjärtat #trött #personligutveckling Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s