Hallå! Nummer 8 på iTunes. Jag är för amish för att förstå hur det går till. Det är ju inte så att vi är större en Yogagirl men det känns positivt. Skriv gärna era rekommendationer och fortsätt ge oss positiv kritik på Itunes. Som ni kanske förstår är det inte Per som skriver. Han förstår detta säkert. Tack alla lyssnare ❤. Och tack @vitalistalotta som lät mig veta denna roliga nyhet. #stress #prestationspodden #itunes #rekommendationer

Hallå! Nummer 8 på iTunes. Jag är för amish för att förstå hur det går till. Det är ju inte så att vi är större en Yogagirl men det känns positivt. Skriv gärna era rekommendationer och fortsätt ge oss positiv kritik på Itunes. Som ni kanske förstår är det inte Per som skriver. Han förstår detta säkert. Tack alla lyssnare ❤. Och tack @vitalistalotta som lät mig veta denna roliga nyhet. #stress #prestationspodden #itunes #rekommendationer Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s