Vi är så glada över att kunna säga välkommen till denna stjärna, Johanna Meschke. Hon kommer tillhöra vårt team och hjälpa oss med administration och marknadsföring. Johanna brinner för att hjälpa andra inom stress. Ett avsnitt med Johannas resa kommer under sommaren. Tacksamma som få! 🙏🏻För samarbete, intervju förfrågan och sponsring kontakta johannatilly@gmail.com #prestationspodden #tacksamhet

Vi är så glada över att kunna säga välkommen till denna stjärna, Johanna Meschke. Hon kommer tillhöra vårt team och hjälpa oss med administration och marknadsföring. Johanna brinner för att hjälpa andra inom stress. Ett avsnitt med Johannas resa kommer under sommaren. Tacksamma som få! 🙏🏻För samarbete, intervju förfrågan och sponsring kontakta johannatilly@gmail.com #prestationspodden #tacksamhet Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s