Gårdagens poddstudio. Inte så dumt. Vi spelande in intro till vårt avsnitt med Sara Granström. Som släpps nu på torsdag! Avsnittet kommer att handla om andning. Hur andningen påverkar oss och hur det hjälper oss att motverka stress. Sen pratade vi om andlighet och livet. Missa inte! #yogayama #stress #andning #pranayama

Gårdagens poddstudio. Inte så dumt. Vi spelande in intro till vårt avsnitt med Sara Granström. Som släpps nu på torsdag! Caroline har intervjuat henne helt själv då Per hade andra uppdrag. Avsnittet kommer att handla om andning. Hur andningen påverkar oss och hur det hjälper oss att motverka stress. Sen pratade vi om andlighet och livet. Missa inte! #yogayama #stress #andning #pranayama Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s