Hej. Jag jobbar ju som coach och i början behöver man sprida ordet. Så nu gör jag det. Här kommer en kunds omdöme: Caroline kom in i mitt liv när jag behövde det som mest. Stressen höll på att ta över hela mitt liv och jag hade ingen lust med någonting. Hon hjälpte mig genom detta och idag mår jag tusen gånger bättre och har lärt mig hantera/strukturera mina tankar och mitt liv på ett annat sätt – mycket tack vare henne. Hon gav mig perspektiv och verktyg. Hon har lärt mig uppskatta meditation och vi har pratat om alla delar av mitt liv, inte bara jobbet. Jag tror att alla människor skulle behöva en Caroline i sitt liv! Tips andra eller boka mig som coach: caroline@prestationspodden.se följ mig @carolinenorbeliecoaching

Hej. Jag jobbar ju som coach och i början behöver man sprida ordet. Så nu gör jag det. Här kommer en kunds omdöme: Caroline kom in i mitt liv när jag behövde det som mest. Stressen höll på att ta över hela mitt liv och jag hade ingen lust med någonting. Hon hjälpte mig genom detta och idag mår jag tusen gånger bättre och har lärt mig hantera/strukturera mina tankar och mitt liv på ett annat sätt – mycket tack vare henne. Hon gav mig perspektiv och verktyg. Hon har lärt mig uppskatta meditation och vi har pratat om alla delar av mitt liv, inte bara jobbet. Jag tror att alla människor skulle behöva en Caroline i sitt liv! Tips andra eller boka mig som coach: caroline@prestationspodden.se följ mig @carolinenorbeliecoaching Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s