Vad ska du äta som utbränd? Vad behöver en stressad för tillskott? Idag kan du lyssna till de härliga hälsoexperterna Lotta Lagerqvist och Victoria CarincI. De berättar om sina livsresor, hur det förändrat livet från stress till att leva hälsosamt. De brinner för att sprida ett sunt och klokt hälsobudskap. De är hälsocoacher och de har skrivit en bok – CLEAN RESET – 3 effektiva steg till din läkande kost. Och dessutom har de en podcast som Caroline lyssnat till länge, varje avsnitt: HÄLSOSNACK. #stress #kost #hälsocoacher #iin @hälsosnack @vitalistavictoria @vitalistalotta

Vad ska du äta som utbränd? Vad behöver en stressad för tillskott? Idag kan du lyssna till de härliga hälsoexperterna Lotta Lagerqvist och Victoria CarincI. De berättar om sina livsresor, hur det förändrat livet från stress till att leva hälsosamt. De brinner för att sprida ett sunt och klokt hälsobudskap. De är hälsocoacher och de har skrivit en bok – CLEAN RESET – 3 effektiva steg till din läkande kost. Och dessutom har de en podcast som Caroline lyssnat till länge, varje avsnitt: HÄLSOSNACK. #stress #kost #hälsocoacher #iin @hälsosnack @vitalistavictoria @vitalistalotta Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s