Pranayama, vad är det för något och hur påverkas vi av andning? Om vi andades bättre skull psykiskohälsa minska? Vad finns det att lära inom detta ämnet? Detta var frågor jag ställde till Sara Granström, yogalärare på Yogayama. Per var på jobbet så jag fick fixa teknik och ställa följd frågor som han normalt är grym på. Det gick bra! Vi pratade även om egot och hur Instagram påverkar oss och vårt ego. Sen var det väldigt svårt att få till en bild om kändes i linje med vad vi talat om. #yogayama #andning #andningstekniker #andlighet #möte

Pranayama, vad är det för något och hur påverkas vi av andning? Om vi andades bättre skull psykiskohälsa minska? Vad finns det att lära inom detta ämnet? Detta var frågor jag ställde till Sara Granström, yogalärare på Yogayama. Per var på jobbet så jag fick fixa teknik och ställa följd frågor som han normalt är grym på. Det gick bra! Vi pratade även om egot och hur Instagram påverkar oss och vårt ego. Sen var det väldigt svårt att få till en bild om kändes i linje med vad vi talat om. #yogayama #andning #andningstekniker #andlighet #möte Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s