Anmäl dig till webbinarium med Caroline Norbelie och Janna Jarlman. på Competencer. Länken finns i bio. Det är bara gå in på min @carolinenorbeliecoaching profil och klicka på länken i bio DATUM: 3:e maj 2018 TID: 12.00 – 12.45 PLATS: Online och live KOSTNAD: Gratis Webbinarium är typ live tv för er som är nya inför detta. Själv är jag amish. Du kan även ställa frågor i slutet. Innehåll: Hur kan man förhindra utbrändhet och negativ stress med hjälp av återhämtning? De flesta klarar av lite stress då och då, men när stressen blir långvarig och negativ, är det viktigt att se till att man får in återhämtning. Lyckas man inte återhämta kroppen och psyket så är finns en risk att man blir utbränd. Competencer ger nu ett gratis webbinarium om hur du kan tänka kring återhämtning och varför det är så viktigt. Vi kommer bl.a. att prata om: Varför återhämtning är viktigt Varningssignaler att ta på allvar Digital stress och hur man kan arbeta med det Tips och övningar man kan göra för att öka återhämtningen #stress #stresscoachen #mabra_com #stressrelief #webbinarium länk: https://ift.tt/2vodcIa

Anmäl dig till webbinarium med Caroline Norbelie och Janna Jarlman. på Competencer. Länken finns i bio. Det är bara gå in på min @carolinenorbeliecoaching profil och klicka på länken i bio

DATUM: 3:e maj 2018
TID: 12.00 – 12.45
PLATS: Online och live
KOSTNAD: Gratis

Webbinarium är typ live tv för er som är nya inför detta. Själv är jag amish. Du kan även ställa frågor i slutet. Innehåll:
Hur kan man förhindra utbrändhet och negativ stress med hjälp av återhämtning?
De flesta klarar av lite stress då och då, men när stressen blir långvarig och negativ, är det viktigt att se till att man får in återhämtning. Lyckas man inte återhämta kroppen och psyket så är finns en risk att man blir utbränd.
Competencer ger nu ett gratis webbinarium om hur du kan tänka kring återhämtning och varför det är så viktigt.
Vi kommer bl.a. att prata om:
Varför återhämtning är viktigt
Varningssignaler att ta på allvar
Digital stress och hur man kan arbeta med det
Tips och övningar man kan göra för att öka återhämtningen
#stress #stresscoachen #mabra_com #stressrelief #webbinarium länk:

https://ift.tt/2vodcIa Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s