Vi fick förmånen att ha Phd Åsa Lundquist Coey i podden. Vi pratade om skillnaden mellan borde och verkligheten och hur det skapar spänningar och stress, positiv och negativ på våra arbetsplatser. Varför vi bränner ut oss. Och Per berättar om träd i djungeln som fäller sin bark. #outstanding #asacovey #prestation #stress #spänning #arbersliv #ledarskap

Vi fick förmånen att ha Phd Åsa Lundquist Coey i podden. Vi pratade om skillnaden mellan borde och verkligheten och hur det skapar spänningar och stress, positiv och negativ på våra arbetsplatser. Varför vi bränner ut oss. Och Per berättar om träd i djungeln som fäller sin bark. #outstanding #asacovey #prestation #stress #spänning #arbersliv #ledarskap Lyssna nu på: https://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s