Hej då stressen är en facebookgrupp som vi har skapat för att vi tror på att prata om stress. Vad är stress? Och varför ökar den så lavinartat? Vad kan vi göra? Vad kan arbetsgivarna göra? Hur presterar vi och mår bra? Vi är många där ute som behöver verktyg att ta sig vidare i livet. Vidare från olika stadier i livet. Det kan vara för mycket just nu med jobb, familj, utmattning, relationer, ja livet. – Vi pratar om stress och prestation – Vi delar våra egna erfarenheter och hopp – Vi pratar lösning! För att hitta lösningen behöver vi prata om problemet – Vi delar vad som fungerar för oss – Vi hjälper och stöttar varandra Välkommen till gruppen: Hej då stressen på Facebook

Hej då stressen är en facebookgrupp som vi har skapat för att vi tror på att prata om stress.
Vad är stress? Och varför ökar den så lavinartat? Vad kan vi göra? Vad kan arbetsgivarna göra? Hur presterar vi och mår bra? Vi är många där ute som behöver verktyg att ta sig vidare i livet. Vidare från olika stadier i livet. Det kan vara för mycket just nu med jobb, familj, utmattning, relationer, ja livet. – Vi pratar om stress och prestation
– Vi delar våra egna erfarenheter och hopp
– Vi pratar lösning! För att hitta lösningen behöver vi prata om problemet
– Vi delar vad som fungerar för oss
– Vi hjälper och stöttar varandra

Välkommen till gruppen: Hej då stressen på Facebook Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s