Detta vill vi såklart sprida:Stunden är kommen! Vi är LIVE 🔥 Låt idag, vara den dag då vi tillsammans tar upp kampen mot utmattning – på allvar! Denna stress attackerar vårt samhälle likt en tsunami omöjlig att avvärja sig ifrån. Den skördar 200 människoliv per år. Den försätter fler än 36 000 svenskar i långtidssjukskrivning årligen. Den kostar miljarder i samhällsekonomiska förluster, och då är personligt lidande inte inräknat. Alla kan drabbas och det är dags att vi börjar prata om det! I år är det val och aldrig tidigare har det varit viktigare än nu, att frågan om stressrelaterad ohälsa prioriteras på den politiska agendan. Med det som bakgrund, har jag, Maria Ergül ideell – tillsammans med andra ideella hjältar startat Vägra väggen – Sveriges första ideella riksorganisation som uteslutande arbetar för att motverka utmattning. Vi är en ideell organisation vilket innebär att vi är helt beroende av ekonomiska gåvor från privatpersoner och företag för att kunna finansiera vårt arbete. Ju mer pengar vi samlar in, desto större skillnad kan vi göra. Var med och gör skillnad i den livsviktiga kampen mot utmattning. Alla gåvor är viktiga, stora som små. SWISH 1234832945 💻Vår hemsida: www.vagravaggen.se ____________________ Är Ni med oss? Vi är med Er – Tillsammans är ingen ensam – Tillsammans motverkar vi utmattning! ❤️ #VägraVäggen #nolltoleransmotutmattning ________________ GRAFIK @jaghjartar

Detta vill vi såklart sprida:Stunden är kommen! Vi är LIVE 🔥 Låt idag, vara den dag då vi tillsammans tar upp kampen mot utmattning – på allvar!
Denna stress attackerar vårt samhälle likt en tsunami omöjlig att avvärja sig ifrån. Den skördar 200 människoliv per år. Den försätter fler än 36 000 svenskar i långtidssjukskrivning årligen. Den kostar miljarder i samhällsekonomiska förluster, och då är personligt lidande inte inräknat. Alla kan drabbas och det är dags att vi börjar prata om det! I år är det val och aldrig tidigare har det varit viktigare än nu, att frågan om stressrelaterad ohälsa prioriteras på den politiska agendan. Med det som bakgrund, har jag, Maria Ergül ideell – tillsammans med andra ideella hjältar startat Vägra väggen – Sveriges första ideella riksorganisation som uteslutande arbetar för att motverka utmattning.

Vi är en ideell organisation vilket innebär att vi är helt beroende av ekonomiska gåvor från privatpersoner och företag för att kunna finansiera vårt arbete. Ju mer pengar vi samlar in, desto större skillnad kan vi göra.
Var med och gör skillnad i den livsviktiga kampen mot utmattning. Alla gåvor är viktiga, stora som små.
SWISH 1234832945 💻Vår hemsida: http://www.vagravaggen.se
____________________
Är Ni med oss? Vi är med Er – Tillsammans är ingen ensam – Tillsammans motverkar vi utmattning! ❤️
#VägraVäggen #nolltoleransmotutmattning
________________
GRAFIK @jaghjartar Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s