Detta inlägg är i samarbete med Sunfleet. Det är fler än Prestationspodden som tycker det är bra med Bilpool. Trafikforskaren: “Vi måste dela”. Det finns lösningar på platsbristen i städerna och resursslöseriet med oanvända bilar. ““Varför skattesubventionera tjänstebilar och inte själva mobiliteten?” Anna Pernestål på Integrated Transport Lab, ITRL, på KTH. #sunfleet #mobilitet #transport #parkeringskaos #frihet #mobilitetpåkran #ITRL #KTH #prestationspodden #dela #sharingiscaring #bilen #tjänstebil #bilpool #cykelpool #presteraochmåbra @sunfleetcarsharing

Detta inlägg är i samarbete med Sunfleet. Det är fler än Prestationspodden som tycker det är bra med Bilpool. Trafikforskaren: “Vi måste dela”. Det finns lösningar på platsbristen i städerna och resursslöseriet med oanvända bilar. ““Varför skattesubventionera tjänstebilar och inte själva mobiliteten?” Anna Pernestål på Integrated Transport Lab, ITRL, på KTH. #sunfleet #mobilitet #transport #parkeringskaos #frihet #mobilitetpåkran #ITRL #KTH #prestationspodden #dela #sharingiscaring #bilen #tjänstebil #bilpool #cykelpool #presteraochmåbra
@sunfleetcarsharing Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s