Idag intervjuade vi Per Holknekt. Vi pratade om hans liv. Om rädslor. Om hans driv. Hur det var att förlorat allt efter att gjort succés. Vi tyckte detta var ett speciellt samtal med många vinklar och reflektioner med en mycket spännande person. Vi sänder detta avsnitt nästa vecka. #prestation #rädsla #lyckas #misslyckas #hjärta

Idag intervjuade vi Per Holknekt. Vi pratade om hans liv. Om rädslor. Om hans driv. Hur det var att förlorat allt efter att gjort succés. Vi tyckte detta var ett speciellt samtal med många vinklar och reflektioner med en mycket spännande person. Vi sänder detta avsnitt nästa vecka. #prestation #rädsla #lyckas #misslyckas #hjärta Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s