I avsnitt 52 Den dolda stressen med Anna Carsall berättade jag om att den psykiska ohälsan vände uppåt igen 2009. Finns det ett samband med vårt mobilanvändande? Vi tror det för man får inte den så viktiga återhämtningen när man hela tiden tittar i sin mobil. ”Det är som vitt socker för hjärnan” sa psykiatrikern och ADHD-forskaren Dr Lars Tigerström.

I avsnitt 52 Den dolda stressen med Anna Carsall berättade jag om att den psykiska ohälsan vände uppåt igen 2009. Finns det ett samband med vårt mobilanvändande? Vi tror det för man får inte den så viktiga återhämtningen när man hela tiden tittar i sin mobil. ”Det är som vitt socker för hjärnan” sa psykiatrikern och ADHD-forskaren Dr Lars Tigerström. Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s