Vi är mer än glada! Tidigt imorse intervjuade vi Christina Andersson som är psykolog, yogalärare och forskar om Compassion som en ny stresshanteringsmetod vid Karolinska Institutet. Jag och Per var helt till oss efter en timme med Christina. Det hon pratar om är så bra och i linje med vad vi har kommit fram till efter alla dessa avsnitt. Vi är lite sena med dagens avsnitt pga av livet. Men den som på något väntar på gott aldrig för länge. #sunfleetbilpool #compassion #stress #prestation #glädje #inspirerade #äkthet #lyckapåriktigt

Vi är mer än glada! Tidigt imorse intervjuade vi Christina Andersson som är psykolog, yogalärare och forskar om Compassion som en ny stresshanteringsmetod vid Karolinska Institutet. Jag och Per var helt till oss efter en timme med Christina. Det hon pratar om är så bra och i linje med vad vi har kommit fram till efter alla dessa avsnitt. Vi är lite sena med dagens avsnitt pga av livet. Men den som på något väntar på gott aldrig för länge. #sunfleetbilpool #compassion #stress #prestation #glädje #inspirerade #äkthet #lyckapåriktigt Lyssna nu på: http://ift.tt/2fYfzoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s